четвъртък, 17 юни 2010 г.

Продажба на дялове за WSOP

Тъй като последния абзац от предишния ми пост предизвика известен интерес, реших да направя отделна тема с точно описание на условията. Моля, който се интересува от офертата да пише само тук, а не на фейсбук или на други места, за да се избегнат неприятни ситуации, при които аз съм пропуснал да видя нещо.

И така, условията са следните:

EVENT 56
TEXAS HOLD’EM (NO- LIMIT)
$2,500 BUY-IN
Friday, July 2, 2010, 5 P.M.
(3 Day Event)


Тук може да намерите точната структура на турнира.

Цена на един дял - $25. Минимален брой дялове - 1. Максимален брой дялове - 20 на човек или до достигане на лимита за продажба.

Лимит за продажба - 50 дяла или $1250. На практика това е 50% от таксата за турнира. Другите 50% запазвам за себе си.

Обичайна практика при продажба на дялове е играча да слага надценка върху дяловете, която да го компенсира за разходите свързани с живите турнири (път, хотел, храна и т.н.), както и за времето за игра. Тъй като това е първия турнир, за който предлагам продажба на дялове, а и така или иначе разходите вече съм ги направил, НЯМА да има надценка за този турнир. Това означава, че за $25 се получават точно 1/100 от евентуалните печалби от турнира. Ако обаче при изплащане на печалбите бъдат удържани някакви допълнителни такси или данъци, те ще бъдат приспаднати пропорционално от печалбите на притежателите на дялове. Това обаче е малко вероятно да се случи - вчера говорих с Данчо Митренцов, който се представи отлично в едно от събитията на WSOP и спечели около $15000 за 19тото си място. Той каза, че не са му удържали никакви такси или данъци, но все пак не се знае точно какво става при по-голяма сума.

Начин на плащане - ако се интересувате от закупуване на дялове може да изпращате парите като трансфер в Pokerstars на suarez_BG (Varna), като оставите и съобщение в коментарите на тази тема с броя на дяловете, които искате да закупите. Ако предпочитате Moneybookers моля оставете е-мейл в коментарите на тази тема, за да ви изпратя детайли. При получаване на парите аз ще включа името ви в списъка накрая на темата.

При евентуално неучастие от моя страна в турнира всички пари ще бъдат върнати на купувачите по най-бързия възможен начин.

Колкото до участието ми в главния турнир от WSOP съм склонен да продам само много малка част от него. Вече имам около 6%, които съм обещал и не искам да надвишавам 15%. Така че ако някой се интересува нека пише и ще измислим нещо, но за него условията ще са други.

Благодаря предварително на всички, които биха проявили интерес!

Varnatrader

Списък с притежатели на дялове:

1. Pan - 7 дяла x $25 = $150 ---------> платени --> 7%
2. The Klup - 10 дяля x $25 = $250 ---> --> 10%
3. Scandiuk - 10 дяла x $25 = $250 ---> платени --> 10%
4. Trino - 10 дяла x $25 = $250 ------> платени --> 10%
5. Trifon - 2 дяла x $25 = $50 -------> платени --> 2%
6. JesusImpostr - 1 дял x $25 = $25 --> платени --> 1%
7. Zizou - 10 дяла x $25 = $250 ------> платени --> 10%

Общо продадени 50%

Тъй като дяловете, за този турнир се продадоха, обмислям да пусна дялове за още един турнир, а именно $3000 triple chance event на 29 Юни. Така, че тази вечер ще обмисля и ще пиша пак утре. Ако има желаещи да пишат.

БЛАГОДАРЯ ЗА ДОВЕРИЕТО!


6 коментара:

  1. 10 dqla zapazvam ,utre shte probvam v stars da gi izpratq

    ОтговорИзтриване
  2. Мерси Trino! Поздравления за огромните успехи напоследък. Keep those coming!
    Запазвам 10%

    ОтговорИзтриване
  3. трифон:

    Взимам и аз два скромни дяла, trino ще ти прати в старс парите заедно с неговите...да ги смачкаш

    ОтговорИзтриване
  4. Ще си запазя скромното 1 дялче - пращам ти ги в старс (JesusImpostr)

    ОтговорИзтриване
  5. Трино, Трифон и Jesus намерете ме в скайп, за да имаме връзка - slavy11.

    ОтговорИзтриване
  6. Еее.. аз докато видя и то дяловете свършили... Моzak

    ОтговорИзтриване