понеделник, 24 януари 2011 г.

Време е за... Макао!!!

Стига лежане по плажовете, стига тайландски масажи, достатъчно и от лобстърите, скаридите и мидите - време е за работа, време е за Макао - една от най-интересните хазартни дестинации, която досега ми убягваше. Надявам се още утре да видя със собствените си очи, какво представляват казина, по-големи от тези във Вегас, пълни с ухапани от комара китайци.

Макао е на по-малко от 3 часа полет от Бангкок и щеше да е грехота да пропусна да отскоча до там и да премеря сили с братята китайци около покер масите. Винаги опасни противници, но известни с това, че често правят големи грешки - това е с едно изречение представата ми за азиатските играчи като цяло и ще ми бъде много интересно дали тя ще съвпадне с действителността в Макао. Очаквам интересна, вариационна игра и затова смятам да наблегна на кеша, за да мога по-спокойно да се стаквам и по-бързо да намеря оптималния стил за играта там. Ще стоя там около седмица така че предполагам ще се намери и време за 1-2 турнира, ако има интересни и с достатъчно висок вход.

Очакванията и надеждите са едно, но какво точно ще се случи - това е съвсем отделен въпрос. Ако ви е интересно - просто следете блога - ще се опитвам да пускам ъпдейти възможно най-често.

Пожелавам си късмет! :)


4 коментара:

  1. Успех и ще следим с интерес какви ги вършиш! ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Е тва е супер! Пожелавам ти успех и много приятни изживявания, които да споделиш с нас :p

    ОтговорИзтриване
  3. Успех и от мен! Поствай по-често при възможност, четем и чакаме с нетърпение и интерес! Много асаци и попове в Макао :)

    ОтговорИзтриване