четвъртък, 7 януари 2010 г.

Кеш сесия в Бетфеър

Здравейте отново!

След дългото прекъсване на блога време е за малко екшън около кеш масите. По-долу може да гледате около 1 час видео материал на играта ми в Бетфеър на 4 маси на нива $200NL и $500NL. Ще се радвам ако получа и обратна връзка от читателите на блога - какво вие мислите за играта като цяло или конкретни отигравания.

Технически се оказа цяло предизвикателство да намеря начин на публикувам това видео. Когато се опитвах да сложа целия едночасов клип някъде се получаваше ужасно качество с размазана картина. Затова се наложи да разбия видеото на 7 около 10 минутни клипа и да го кача с HD качество на YouTube. Когато щракнете play клиповете започват автоматично в HD (няма нужда да натискате HD бутона), но увеличите размера на цял екран, иначе не се вижда нищо. Даже и в HD формат е малко размазано, но поне се виждат картите и размера на залозите. За в бъдеще ще се наложи да правя по-кратки клипове на по-малко маси.

Приятно гледане!

Част 1



Част 2



Част 3



Част 4



Част 5



Част 6



Част 7

5 коментара:

  1. Slowroll е, когато умишлено се бави времето с цел тилтване на противника. Примерно имам АА и някой е олин преди мен. Взимам си тайм и колвам чак последната секунда от времето - така има вероятност да го тилтна и той да ми подари още 1-2 стака.
    Иначе видеото е яко, макар че по мое мнение някоя турнирна сесия би била по-интересна. =)

    ОтговорИзтриване
  2. Видеото е супер. Ще се радваме ако има още подобни в бъдеще :)

    ОтговорИзтриване
  3. Браво добро видео имаше доста aktion по масите.

    ОтговорИзтриване
  4. Интересно видео, много агресивна игра,но и противниците са доста трудни на тия нива.В един момент малко се губи покера с тия статистики всичко става супер механично.3бет,4бет,но няма как,такава е играта и всеки трябва да се напасва към нея.Важното е да има печалба в крайна сметка.Успех!

    ОтговорИзтриване
  5. Видеото е много интересно, мерси за chips and tips =)

    ОтговорИзтриване