вторник, 2 март 2010 г.

Малко турнирни успехи

Неделните турнири тази седмица минаха ужасно за мен - играх 4-5 от големите по различните сайтове и във всичките отпаднах още в първия или втория час по един и същ начин - имах силна ръка, с която исках да вляза ол ин, влизах ол ин и противника ме посрещаше с по-силна ръка. Това се нарича кулър (cooler). Та така кулър след кулър, накрая останах само в един сателит за Betfair Live турнир в Талин - това е следващия турнир от веригата турнири, част от който беше този във Виена, за който писах преди няколко дена.

Сателита беше със супер добра структура, която ми позволи да преодолея тоталната суша на карти в първите два часа и да атакувам по-късно, като успях да спечеля едно от двете места. И така в началото на Април, се очертава ходене до Естония и турнир на живо, което винаги е супер.

Снощи пък, ми се освободи място за една турнирна маса и се записах за $10000 гарантирани турбо турнира на Бетфеър с вход $100+10. Малко по-малко от два часа игра и добър резултат - 1во място и $3000 в касичката.



Реших да запиша последната част на турнира от момента, в който останахме трима. Няма коментар, но общата идея в тази част на турнира е да сме агресивни и да се опитваме да държим инициативата почти през цялото време.



5 коментара:

  1. Айде шипвай го тоя Талин :)

    ОтговорИзтриване
  2. а музиката от 2рия клип ще споделиш ли как се казва?
    П.С. Успех в талин :)

    ОтговорИзтриване
  3. Koop - Island Blues http://www.vbox7.com/play:6c64fc87

    ОтговорИзтриване
  4. Здр, бих искал да направя едно интервю с теб за poker.bg относно участията ти в Betfair Poker Live! и като цяло. Надявам се, че нямаш нищо против. Мисля, че най-добре ще е по Skype. Можеш да ми пишеш на ivaylo@poker.bg, за да се уговорим.

    ОтговорИзтриване
  5. а коя е песничката от първото видео?

    ОтговорИзтриване