петък, 3 септември 2010 г.

Квалификации за Евро 2012: В очакване на закономерното

Публикувано на Блога на Бетфеър

Първите мачове от квалификациите за Евро 2012 предлагат доста неравностойни срещи, които са по-скоро предизвикателство за любителите на залаганията с хендикап. Все пак, ако мачове като Андора - Русия или Сан Марино - Холандия не събуждат тръпка за залагания, може да опитате някои от срещите с изявен фаворит, които все пак предлагат прилична печалба при успешна прогноза.


Словения @ 1.63 - Северна Ирландия @ 7.0 (равен @ 4.0)

Гледахме Словения на Световното първенство; отборът не играе много зрелищно, но е изключително грамотен тактически и разполага с играчи с много опит в солидни европейски отбори. Северна Ирландия от години не успява да сглоби отбор от ограничения потенциал, с който разполага. Резултатите им като гост в последните години са плачевни, а последната домакинска победа дойде именно срещу Словения през април 2009. Може би именно на нея дължим приличния коефицент. След края на квалификациите за Световното, Северна Ирландия има 5 приятелски мача, 4 от които срещу отбори от балканския регион - всичките загубени (Сърбия, Албания, Турция, Черна Гора). Очаквам словенците да си върнат за загубата в Белфаст.

Препоръки:
Словения @ 1.63
Точен резултат 2-0 @ 7.6


Словакия @ 1.6 - Македония @ 7.4 (равен @ 4.1)

Още една среща между домакин, представил се достойно на Световното, и гост, който може само да мечтае за участие на голям форум. Македонците имат Горан Пандев, но както е доказал опитът на източните им съседи, една лястовица пролет не прави. Словакия разби Македония с 0-5 като гост през 2001, когато двата отбора се считаха за равностойни. Оттогава словаците записаха осминафинал на Световно, а Македония тъпче на едно място. Хубавият коефицент вероятно дължим на равенството между двата отбора в Братислава в квалификациите за Евро 2004, но то трудно ще се повтори.

Препоръка:
Словакия @ 1.6


Белгия @ 6.4 - Германия @ 1.66 (равен @ 4.0)

Времето, когато Германия и Белгия играха финал на европейско първенство (1980), е вече далечно минало. Още по-далеч е последната победа на Белгия над Германия (1954). Вече повече от 10 години Белгия затъва в посредственост, със загуби от Естония и Армения в последния квалификационен цикъл отборът вече гравитира към трето-четвърто ниво на европейския футбол. На всичко отгоре петима играчи не са на разположение на треньора Леекенс за този мач поради контузии.
Германия показа най-приятния за окото футбол на Световното; няма основания да очакваме друго освен позитивна, атакуваща игра от възпитаниците на Йоаким Льов и в тази среща. Напоследък Германия вкарва по 4 гола във всеки втори мач, така че коефицент 7.4 за Някой друг точен резултат определено заслужава внимание.

Препоръки:
Германия @ 1.66
СРЕЩУ Белгия +1.5 @ ~1.57

Няма коментари:

Публикуване на коментар