петък, 19 февруари 2010 г.

Виена

Моя любим сайт Betfair, отново успя да ме зарадва с хубава промоция през през месец Януари. Освен сравнително лесния за избиване бонус от $2000, те предложиха и още една промоция - $1000 пакет за турнир в Австрия, ако се направят определен брой точки в рамките на месеца.

Турнира сам по себе си е доста странен – диип стак, почва се с 20 000 чипа и 45 минути нива, 50 000 евро гарантирани, но много нисък вход от 200 + 20 евро. Има около 60 квалификанти от Betfair, повечето от които регюларс, което значи, че няма да е лесно.

Вече съм в Австрия и след малко отивам към градчето (на 40 км от Виена), в което се намира казиното - казват че било едно от най-големите в Европа и ми е интересно какво ще е положението там и дали ще има хубава кеш игра с дисциплинирани австрийци :)

Надявам се да има интересни ситуации в турнира, за които да си заслужава да пиша тук. Иначе Виена както винаги е супер и винаги се чувствам като у дома си тук благодарение на моя добър приятел Митко(Вампи), който винаги е супер гостоприемен и пълен с интересни истории на всякакви теми :)

До скоро!

1 коментар:

  1. Успех и дано наистина да има за какво да четем след престоя ти там.

    ОтговорИзтриване