сряда, 14 октомври 2009 г.

Една идея за Световните квалификации днес

Днес имаме няколко изключително неравностойни мача, в които на фаворитите им трябват задължителни победи за да се класират на плейофи за Световното (Словения и Гърция дори може да се класира директно). Това са:
Андора - Украина
Сан Марино - Словения
Гърция - Люксембург
Португалия - Малта

Никой от фаворитите не гони победа с разлика - трите точки са достатъчни във всеки от мачовете. Идеята е ако фаворит поведе бързо с два гола разлика да се търси ефекта "връщане на газта" - лей на ъндър на много нисък коефицент последван от бак когато коефицентът се вдигне след период без голове.

P.S.
Само Гърция изпълни условието да поведе сравнително рано с 2-0 (голове в 30' и 33'). Играх предпазливо понеже не гледах мача: Back under 3.5 @ 2.5 няколко минути след гола и lay @ 1.28 около 80'. Краен резултат 2-1.

1 коментар:

  1. Поздрав от мене за добрият ВИ блог!

    Мисля, че темата за спорт-бетинга е доста обширна, а засега публикациите са малко. (Разбирам, че сте в началото,но..)
    Сигурен съм, че наред с покер статиите на Varnatrader, (аз също съм от Варна !),читателите биха били приятно сюрпризирани с ЕЖЕДНЕВНИ бетинг статии относно теорията, паричния мениджмънт, арбитражите и т.н.
    Предлагам своето сътрудничество в ВАШИЯ проект.
    Разполагам с купища интересни материали,активен типстър съм в няколко престижни "closed forums" и разполагам с цялото свободно време. Работя също като ВАС ежедневно пред компютъра. Занимавам се професионално основно със залози на живо от няколко години, но и разчитам на различна информация от форумите, изключвам вида залози на така наречените - уредени мачове, това са несериозни неща, оавен ако самият не сте спортист в даден спорт или негов много близък :)

    Ако проявите интерес към предложението ми, бих се радвал да участвам със статии, полезни линкове и т.н.

    Успех !

    P.S.
    Моят e-mail:
    hkb@abv.bg

    ОтговорИзтриване