четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Росен Плевнелиев...

...ще стане президент на България след втори тур.
Коефицент 1.4 в Унибет е подарък, реално трябва да е 1.1 макс. Чух че отворили над 2, а получили медийно внимание при нива около 1.7. Такива коефиценти се поддържат обикновено именно заради медийното внимание и за съжаление се съчетават с ниски лимити. Не знам какъв е лимитът на Унибет; вдигнал съм ръце от стотинкаджии. Ще ми е интересно да разбера колко приемат.

Иначе на изборите ще гласувам за Светльо Витков :)

5 коментара:

  1. Накрая да недойде изненада от Светльо? Много мои познати са се насочили към него

    ОтговорИзтриване
  2. За лимит на минимален залог ли става дума

    mitiozo

    ОтговорИзтриване
  3. За лимит на максимален залог говори Панчо. Става дума, че пускат изкуствено висок коефициент, за да ги публикуват по вестниците, но не ти дават да заложиш повече от 5 лева да речем, за да не понесат големи загуби. Аз и да искам не мога да проверя, колко е лимита понеже Unibet решиха, че не съм достоен да съм им клиент даже за покер преди половин година и ми затвориха акаунта без даже да ми обяснят защо.

    ОтговорИзтриване
  4. Аз и да искам не мога да проверя, колко е лимита понеже Unibet решиха, че не съм достоен да съм им клиент даже за покер преди половин година и ми затвориха акаунта без даже да ми обяснят защо.

    На мен също ми се случи подобно нещо преди доста време в Унибет, като обвиненията им бяха доста нелепи. Препоръчвам на всички, които се престрашат да играят там да бъдат изключително внимателни, защото дори се опитаха да задържат парите ми в акаунта.

    ОтговорИзтриване
  5. Най-висок предварително одобрен залог: €34,26

    ОтговорИзтриване