неделя, 25 април 2010 г.

Бум!



Подробности по-късно:)

Напълно логично, след такава хубава победа си дадох няколко дена почивка от компютъра и затова и не писах нищо тук. Всъщност няма нищо кой знае какво за писане. Този турнир го знам от няколко години, но много рядко го играя, тъй като в събота почти никога не играя турнири. Освен това входа е $162 и не винаги ми се плащат, но структурата е много добра и го играят около 400 човека.

В началните нива играх стандартно тайт и тъй като мулти-тейбалвах даже не усетих как наближихме балона. След като влязохме в парите, спрях всички други маси и се съсредоточих върху играта, което ми помогна да увелича стака си доста и влязох трети по чипове на финалната маса.

Двата по-големи стака от моя бяха супер луди и постоянно се заиграваха двамата, като междувременно отстраняваха малките стакове. В този период логично аз трябваше да се тайтна и едва когато останахме четирима започна истинската игра, тъй като и стаковете бяха доста дълбоки. Тук нещата се закучиха и се надлъгвахме доста дълго време, но в крайна сметка отстранихме по един опонент и със супер лууз агресивния чип лидер от началото на финалната маса влязохме хедс ап като той беше с около 600к, а аз с около 400к.

Тук той продължи с агресията, особено префлоп, а моята стратегия беше да гледам флопове и да го надигравам постфлоп, тъй като стаковете все още бяха дълбоки и го позволяваха. Така успях да взема чип лиид-а, след което стана една ръка, където флопнах сет и на търна влязохме ол ин, като той чакаше нътс флаш, но не му излезе.

И така супер приятна победа, която определено ми върна желанието за турнирна игра.

Успех край масите!

5 коментара:

  1. Браво!Колко дни е това "по-късно" ? ;) видео от финалната маса няма ли ?

    ОтговорИзтриване
  2. Няма видео - исках да запазя максимална концентрация особено като стигнахме финална маса и въобще даже не се сетих да записвам:)

    ОтговорИзтриване