понеделник, 16 ноември 2009 г.

Плаж!

Започна Световното първенство по плажен футбол. Вчера се изиграха първите мачове, които впечатлиха с резултатност много над очакваната. Смятам да заложа на това тенденцията да се повтори - в този спорт резултатността силно се влияе от състоянието на пясъка и подозирам че този в Дубай е благоприятен за многото голове.

Избрал съм си следните мачове за оувър (в скоби пиша колко гола е вкарал съответния отбор в първия си мач:
Япония (5) - Кот Д'Ивоар (7) >7.5 @ 1.65 Bwin
Соломонови Острови (7) - ОАЕ (5) >8.5 @ 1.85 StanJames
Бахрейн (5) - Бразилия (11) >10.5 @ 1.72 Bwin

Bwin предлагат и залагане на победител в отделните третини. Изключително изгодно ми се струва Бразилия @ 1.3 за първата третина срещу Бахрейн. При коефицент 1.02 за победа на Бразилия в целия мач ми се струва малко вероятно този залог да не излезе; срещу Нигерия Бразилия поведе с 5-2 до първата почивка и завърши 11-5. Това е залога на кръга за мен.

Бих опитал и два на пръв поглед противоречащи си залога: Соломонови острови @ 5 за мача и ОАЕ @ 1.9 за последната третина. Меланезийците загубиха последната част с 0-4 от Уругуай и въпреки това спечелиха мача с 7-6. Арабите пък загубиха от Португалия след като водеха след втората третина, но все пак техният съперник е голямо име в плажния футбол. При всички положения този експериментален, т.е. малък.

1 коментар:

  1. Пълен провал на овърите.
    Бразилия @ 1.3 излезе без проблем.
    ОАЕ спечели последната третина, но и мача; реално печелим на коефицент 1.38.

    ОтговорИзтриване